Δεν ξέρουμε ότι τα χρειαζόμαστε μέχρι που πραγματικά τα…χρειαζόμαστε! Ο λόγος για τα πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες που έρχονται να δώσουν λύσεις σε προβλήματα χώρου και άνεσης που πολλές φορές προκύπτουν την τελευταία στιγμή.

Μπήκε και ο Σεπτέμβρης, βρήκατε το νέο σας φοιτητικό σπίτι και τώρα αναρωτιέστε: πώς θα το επιπλώσω; Τα οικονομικά περιθώρια είναι στενά, εξίσου περιορισμένα είναι και τα τετραγωνικά που θα φιλοξενήσουν τη φοιτητική σας ζωή. Το οικογενειακό συμβούλιο έχει συγκληθεί, όμως πριν πάρετε αποφάσεις διαβάστε το ακόλουθο άρθρο του Homez.gr για να βρείτε έξυπνες και πρακτικές λύσεις για ένα μικρό σπίτι με μεγάλα όνειρα!

Στη σημερινή εποχή οι ώρες που περνάμε στην καρέκλα μας, μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εάν μάλιστα η στάση του σώματός μας είναι κακή, τότε επιβαρύνεται η σπονδυλική στήλη κι επηρεάζεται η υγεία μας. Ακόμα κι αν οι επιπτώσεις της λανθασμένης στάσης δεν είναι άμεσα αισθητές, όπως ο πόνος στον αυχένα ή στη μέση, τότε σίγουρα θα κάνουν την εμφάνισή τους μακροπρόθεσμα.

Και αφού και ξενύχτισες πάνω απ’ τα βιβλία και έκανες το φροντιστήριο δεύτερο σπίτι σου και κατανάλωσες οτιδήποτε είχε σχέση με super foods, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς που έσπειρες! Πρώτο βήμα προς την ανεξαρτησία και την αρχή μιας καινούριας ολόδικής σου ζωής είναι η εύρεση ενός σπιτιού, που θα στεγάσει τέσσερα ή και παραπάνω ξέγνοιαστα χρόνια. Δεύτερο και κυριότερο, η επίπλωση του φοιτητικού σπιτιού με τρόπο που θα αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα σου. 

Αναπόσπαστο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού είναι χωρίς αμφιβολία το καλοκαιρινό τραπέζι. Είτε το τραπέζι σας είναι ξύλινο, είτε μεταλλικό, είτε αλουμινίου, είτε wicker-rattan, είτε είναι τοποθετημένο στην αυλή, στον κήπο, είτε στη βεράντα σας, συγκεντρώνει γύρω του την οικογένεια ή/και τους φίλους σας σε σχεδόν καθημερινή βάση. Εάν θέλετε να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές τις ευχάριστες συγκεντρώσεις και να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές διακόσμησης που έχει συγκεντρώσει για εσάς το Homez.gr!

Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και η μέρα μεγαλώνει, αποζητούμε όλο και περισσότερο τους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να αποφύγουμε τη ζέστη του σπιτιού μας. Σε αυτήν την περίπτωση, όσοι διαθέτουν κήπο ή βεράντα είναι τυχεροί. Για όσους όμως ζουν σε διαμερίσματα και σπίτια με μικρές βεράντες, η διαμόρφωση του μπαλκονιού τους σε χώρο όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ, να χαλαρώνουν και να ξεκουράζονται, αποτελεί πολύ συχνά μία πρόκληση.

Σελίδα 1 από 2