Ο χώρος εργασίας είναι το περιβάλλον στο οποίο περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας. Ειδικά όσοι εργάζεστε πίσω από ένα γραφείο γνωρίζετε ότι ο περιορισμένος χώρος, η αίσθηση της ρουτίνας, η απαράλλαχτη διακόσμηση και η τριβή με το ίδιο περιβάλλον καθημερινά μπορούν να γίνουν βαρετά ή ακόμα και κουραστικά και να επηρεάσουν αρνητικά την αποδοτικότητά σας.

Εάν ψάχνετε για μοναδικά κομμάτια που συνδυάζουν την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, την υψηλή ποιότητα με τη φινέτσα και τη διαχρονικότητα, τότε τα έπιπλα από ξύλο μασίφ θα ταιριάξουν αρμονικά στον χώρο και την προσωπικότητά σας.    

Δεν ξέρουμε ότι τα χρειαζόμαστε μέχρι που πραγματικά τα…χρειαζόμαστε! Ο λόγος για τα πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες που έρχονται να δώσουν λύσεις σε προβλήματα χώρου και άνεσης που πολλές φορές προκύπτουν την τελευταία στιγμή.

Μπήκε και ο Σεπτέμβρης, βρήκατε το νέο σας φοιτητικό σπίτι και τώρα αναρωτιέστε: πώς θα το επιπλώσω; Τα οικονομικά περιθώρια είναι στενά, εξίσου περιορισμένα είναι και τα τετραγωνικά που θα φιλοξενήσουν τη φοιτητική σας ζωή. Το οικογενειακό συμβούλιο έχει συγκληθεί, όμως πριν πάρετε αποφάσεις διαβάστε το ακόλουθο άρθρο του Homez.gr για να βρείτε έξυπνες και πρακτικές λύσεις για ένα μικρό σπίτι με μεγάλα όνειρα!

Στη σημερινή εποχή οι ώρες που περνάμε στην καρέκλα μας, μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εάν μάλιστα η στάση του σώματός μας είναι κακή, τότε επιβαρύνεται η σπονδυλική στήλη κι επηρεάζεται η υγεία μας. Ακόμα κι αν οι επιπτώσεις της λανθασμένης στάσης δεν είναι άμεσα αισθητές, όπως ο πόνος στον αυχένα ή στη μέση, τότε σίγουρα θα κάνουν την εμφάνισή τους μακροπρόθεσμα.

Και αφού και ξενύχτισες πάνω απ’ τα βιβλία και έκανες το φροντιστήριο δεύτερο σπίτι σου και κατανάλωσες οτιδήποτε είχε σχέση με super foods, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τους καρπούς που έσπειρες! Πρώτο βήμα προς την ανεξαρτησία και την αρχή μιας καινούριας ολόδικής σου ζωής είναι η εύρεση ενός σπιτιού, που θα στεγάσει τέσσερα ή και παραπάνω ξέγνοιαστα χρόνια. Δεύτερο και κυριότερο, η επίπλωση του φοιτητικού σπιτιού με τρόπο που θα αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα σου. 

Σελίδα 1 από 3