Οι τρόποι πληρωμής που σας παρέχει το Homez.gr είναι οι εξής:

1) Τραπεζική κατάθεση

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί της επιχείρησης είναι οι παρακάτω:

Τράπεζα EUROBANK:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 0026-0355-76-0200331004 ΙΒΑΝ: GR0802603550000760200331004 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΖΟΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα πρέπει να σημειώσετε σαν αιτιολογία στην κατάθεσή σας το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας. Το τμήμα παραγγελιών του Homez.gr θα ενημερωθεί για την πληρωμή αυτομάτως από το ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας, όμως για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, καλό θα ήταν ταυτόχρονα να μας ενημερώσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση είτε μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας (+30 27540 22643), είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα (subject) τον κωδικό της παραγγελίας σας/το ονοματεπώνυμό σας.

 

2) Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα EUROBANK η οποία αναλαμβάνει τη διαδικασία της πληρωμής σας, κατοχυρώνοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) της τράπεζας EUROBANK. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον χρήστη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία πληρωμών της τράπεζας EUROBANK, καθώς και η μεταφορά τους από την τράπεζα EUROBANK στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης με πιστοποιημένη ασφάλεια της τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό τα στοιχεία της κάρτας χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης, ενώ δεν αποθηκεύονται πουθενά. Το Homez.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Πρέπει λοιπόν να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του e-shop.

Να γνωρίζετε ότι: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα